dak

Meer resultaten voor dak

Dak.
Staande naad VMZINC warm dak op metalen sandwichpanelen. Staande naad VMZINC warm dak op minerale wol/ PIR/PUR. Staande naad VMZINC warm dak op cellenglasisolatie. Staande naad VMZINC verlucht dak op bebording. ADEKA verlucht dak op bebording. ADEKA warm dak. Gebrevetteerde roevensysteem VMZINC.
Databank bouwdetails Resultaat: hellend dak-buitenmuur WTCB.
hellend dak-hellend dak. hellend dak-plat dak. Aansluiting van een ETICS aan de onderrand van het dakvlak van een hellend dak. Aansluiting van een ETICS met de dakzijrand puntgevel van een hellend dak. Aansluiting van een ETICS aan de aanzet van een hellend dak.
Soorten daken overzicht: 6 populaire dakconstructies.
Isolatiemogelijkheden plat dak. De meest effectieve methode voor het isoleren van een plat dak, is om je dak langs buiten te isoleren, het zogenaamde warm plat dak. Op deze laag isolatie wordt de dakbedekking dan gelegd. Bij een koud plat dak wordt de isolatie onder het dakbeschot geplaatst.
Dakrenovatie.
In een doorsnee woning zonder dakisolatie zijn naar schatting 26% van alle warmteverliezen te wijten aan het niet-geïsoleerde dak. Een hellend dak met Koramic keramische dakpannen is stevig, duurzaam en ook gewoon mooi. Bent u er nog niet helemaal aan uit welke dakpannen u precies wilt?
Dakwerken Dak 12 bvba.
EPDM-dakbedekking kopen? Zelfdakstore met gemak een nieuw dak.
Naast de correcte prijzen heb ik een uitgebreide uitleg mogen ontvangen waarbij ik stap voor stap werd begeleid in het leggen van mijn plat dak. Men is steeds bereikbaar en beschikbaar waarbij geen enkele vraag te veel is. De materialen zijn aangepast aan de doe-het-zelvers waardoor het zelfs voor een leek zeker en vast doenbaar is. Zeker een aanrader als je een centje wilt besparen en uw dak zelf wilt leggen! 1032: 01 Jul 20. 150 m2 plat dak met 5 lichtkoepels er eentje vervangen. Tal van hoeken en niveauverschillen. Best niet het gemakkelijkste dak om epdm op te plaatsen.
Hellend dak isoleren met Unilin UNILIN Insulation.
Hellend dak isoleren met Unilin. Als je weet dat 30% van de warmte verloren gaat via het dak, wat nefast is voor het E-peil van je woning, focus je best eerst op dakisolatie. Unilin Insulation biedt drie oplossingen voor het isoleren van je hellend dak.
CPE, uw professionele partner voor dak gevel CPE.
CPE is sinds 1988 groothandel in dak en gevelmaterialen gevestigd te Genk, Melle, Pelt, Schoten, Sint-Niklaas, Kontich, Bekkevoort en Herstal. Ons uitgebreid gamma bevat o.a. producten van BossCover, Eternit, Firestone, Joriside, Koramic, Moeding, Recticel, Roval, Skylux, Soprema, Trespa, Velux, VM Zinc, Bekijk al onze merken.
Plastiek Van Wauwe.
Dak Livios. background. Layer 1.
Hellend dak: soorten dakbedekkingen. Er wordt vaak gekozen voor dakpannen, leien of metalen daken. Naast deze traditionele bedekkingen heb je ook nog bitumenleien, pvc, golfplaten en riet. Plat dak: soorten dakafdichtingen. Hoe moet je je plat dak dichten? Er zijn verschillende methodes.
Paintfactory.
/ verf / dak / dak. Kies een kleur. Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Contacteer ons